Werving & selectie

Het vinden van de ideale kandidaat voor uw vacature is tijdrovend en veeleisend werk. Werving en selectie vraag om specifieke kennis en ervaring. Daarom helpt Uitzendbureau MAX u hier graag mee. Wij hebben als uitzendbureau de kennis, het netwerk en een omvangrijk bestand aan potentiële kandidaten. Wij gaan op zoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, in elke branche en op elk niveau. Dit gaat bij ons op een snelle, discrete en makkelijke manier.

Payrolling

Met payrolling neemt Uitzendbureau MAX alle werkzaamheden rond verloning, contracten, administratie en juridische aspecten uit handen. Uw risico’s op arbeidsrechtelijk, financieel en administratief gebied worden hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast kunt u zich blijven focussen op de kern van uw werkzaamheden. De verloning en facturatie gaan automatisch, waardoor dit u gemak, snelheid en lage kosten oplevert.

Uitzenden

Uitzendbureau MAX beschikt over een uitgebreid bestand van flexmedewerkers, met verschillende kwaliteiten en van elk niveau, die snel ingezet kunnen worden. U heeft uiteraard geen contractuele verplichtingen en kunt te allen tijde afscheid nemen van uw tijdelijke medewerkers. In de uitzendovereenkomst staat onder meer vast hoe lang de uitzendkracht bij u werkzaam is, voor welk loon en wie waarvoor aansprakelijk is.

Outplacement

In sommige gevallen moet u als werkgever afscheid nemen van een werknemer. Met outplacement richt Uitzendbureau MAX zich op de totale begeleiding van uw werknemer met als doel deze een duurzame en passende nieuwe werkkring te laten vinden. Dit doen wij als uitzendbureau door actieve begeleiding in de vorm van advies, training en coaching om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe functie zo soepel mogelijk verloopt.